Top

Bachbloesem remedie Chicory

  • Bachbloesem remedie Chicory
0,00
per flesje van 50 ml.

Bachbloesem remedie Chicory Wilde cichorei:

uitleg en toepassingen

 

De bachbloesem chicory of cichorei stelt je open voor onvoorwaardelijke liefde. Je geeft je liefde zonder iets in ruil te verwachten.


Wie is er gebaat bij het nemen van de bachbloesem chicory?
Je hebt zelfmedelijden, je moet en zal altijd de aandacht hebben. Je bent overdreven druk en aanhankelijk, erg dominant.

Je bent erg en zelfs overdreven bezorgd om je familie, vrienden, kinderen en je vindt altijd iets dat gecorrigeerd moet worden. Je doet niets anders dan recht zetten wat anderen volgens jou hebben verkeerd gedaan en je houdt ervan om dit te doen!

Je bent heel bezitterig. Je verwacht van anderen dat ze zich houden aan jouw “regels!” Je bent heel kritisch, bemoeizuchtig en zeurend. Je bent ook heel lichtgeraakt. Toch heb je een sterke persoonlijkheid maar je hebt heel gauw medelijden met jezelf.

Alleen zijn is niets voor jou en continu ben je bezig om aandacht te vragen. Je bent enorm spraakzaam met je eigen uitgesproken mening. Je gaat een discussie niet uit de weg.

 

Kan een kind ook baat hebben bij het gebruik van chicory of cichorei?
Kinderen die veeleisend zijn en proberen om met trucjes hun zin te krijgen (bv.tranen), die altijd om aandacht vragen, kunnen geholpen worden door deze bachbloesem.

Meestal liggen echter de ouders aan de basis hiervan. Een ouder die zijn volwassen kind onder de duim houdt of een bezitterige ouder die hartklachten voorwendt omdat dochterlief alleen wil gaan wonen.

 

Wat doet de bachbloesem chicory?
Je gaat oprechte liefde tonen zonder dat er iets voor jou moeten worden teruggedaan. Je moet niet meer in de belangstelling staan.

Een gevoel van voldoening en zelfverzekerdheid komt naar boven waardoor je niet meer iedereen nodig hebt om te bevestigen dat je het waard bent.

Je persoonlijkheid gaat veranderen naar een warme, vriendelijke houding waar je begaan bent met anderen en openstaat voor iemand anders zijn behoeften.

 

Wat is de gebruikswijze bij de bachbloesem chicory?
De dosering bestaat uit 2 tot 4 druppels in een glas water welke je even in je mond laat ronddraaien alvorens je het inslikt. Dit zeker minimaal 4 keer per dag. De innames van ‘s morgens en ‘s avonds zijn de voornaamste.

 

Heeft men al nadelige gevolgen ondervonden bij het nemen van chicory?
De bachbloesem heeft geen schadelijke gevolgen voor de gezondheid. Je mag alles blijven verder eten en drinken en zelfs koffie, alcohol of munt mag je blijven gebruiken.

Een combinatie van deze bachbloesem chicory of cichorei met andere bachbloesems zal geen enkel negatief effect hebben op de werking omdat alle bachbloesems op een verschillend niveau werken.

Iedereen, van piepjong tot ouderling, mag deze bachbloesem innemen en zelfs dieren worden er door geholpen.