Top

Bachbloesem remedie Crab Apple

  • Bachbloesem remedie Crab Apple
0,00
per flesje van 50 ml.

Bachbloesem remedie Crab Apple Wilde Appel:

uitleg en toepassingen

 

De bachbloesem Crab Apple of Appel gaat je jezelf weer leren waarderen zoals je bent, ook met je onvolmaaktheden.

Wie is er gebaat bij het nemen van de bachbloesem Crab Apple?
Het gebruik van de bachbloesem crab apple is aanbevolen als je je schaamt voor jezelf of als je een obsessie hebt om je huis schoon te maken. Je gaat je fixeren op teveel details en je bent te precies. Je maakt van een mug een olifant. Je bent vaak moedeloos. Dit zijn symptomen waarbij het nemen van crab apple of appel kan helpen.

Het is als het ware een “reinigingsmethode” voor je lichaam en geest omdat je jezelf altijd onrein voelt en je een laag zelfbeeld hebt van jezelf. Dit idee van onreinheid overheerst heel je leven!

Je geeft ook snel de moed op als er iets niet direct goed gaat. Je gaat je druk maken over kleine onvolmaaktheden van je lichaam zoals puistjes, rimpels, of ook over stof/spinnenwebben in je omgeving. Er ontwikkelen zich ook regelmatig dwang gedachten. Smetvrees is daar een voorbeeld van.

 

Welke uitwerking heeft de bachbloesem crab apple op je ?
De bloesem reinigt en ontgift lichaam en geest, je kan terug ontspannen en je zuiver voelen.

Je ziet alles opnieuw in de juiste verhoudingen, wordt ruim denkend en je accepteert jezelf zoals je bent met je onvolmaaktheden. Je laat je niet meer door een kleinigheid van de wijs brengen!

 

Helpt het nemen van crab apple of appel ook bij kinderen?
Dit komt meestal alleen voor bij pubers, zij hebben moeite met het accepteren dat hun lichaam veranderd met alle gevolgen vandien. Bij het nemen van de bloesem crab apple gaan ook zij hun eigen lichaam en innerlijk gaan accepteren.

 

Hoe gebruik je de bachbloesem crab apple?
Je doet in een glas niet bruisend water, 2 tot 4 druppels van de bachbloesem crab apple of appel. Deze laat je even in je mond ronddraaien alvorens in te slikken. Dit moet wel tot minimaal 4 keer per dag gebeuren.

 

Zijn er nadelige gevolgen aan het nemen van crab apple of appel?
De bachbloesem crab apple is niet schadelijk voor de gezondheid, net zoals alle andere bachbloesems. Je mag zelfs alles blijven eten en drinken, ook alcohol, munt en koffie mogen verder werden gebruikt. Iedereen mag de bachbloesem crab apple of appel gebruiken, van baby tot hoogbejaard. Zelfs dieren kunnen erdoor worden geholpen.