Top

Bachbloesem remedie Elm

  • Bachbloesem remedie Elm
0,00
per flesje van 50 ml.

Bachbloesem remedie Elm Veldiep:

uitleg en toepassingen

 

De bachbloesem elm of veldiep gaat je weer vertrouwen en zelfzekerheid geven, vooral bij momenten als je teveel hooi op je vork genomen hebt.

Wie is er gebaat bij het nemen van de bachbloesem Elm of Veldiep?

Je bent “op”, je hebt teveel van jezelf geëist! Je hebt het gevoel dat je al die taken en verantwoordelijkheden niet meer aankan. Al je energie heb je opgebruikt!

Toch kan je geen kant meer op want je hebt jezelf in een situatie gebracht waarin je gelooft dat je onmisbaar bent geworden.

Verantwoordelijke jobs zijn voor jou nochtans weggelegd, manager, arts, leraar, therapeut, maar op dit moment wordt je overweldigd door al die verantwoordelijkheid die je hebt. Je voelt je zwak en afgemat, teneergeslagen en uitgeput en ook je eigenwaarde ben je even kwijt.Je ziet als het ware “de bomen niet meer door het bos.”

 

Hoe kan de bachbloesem elm of veldiep je helpen?
De bachbloesem elm gaat je persoonlijkheid herstellen en ook je zelfvertrouwen in je prestaties gaat terugkeren. Je neemt alleen maar zoveel “hooi op je vork” als je voelt dat je aankan, zodat er ook tijd overblijft voor jezelf. Je wordt opnieuw een positief persoon die prima zijn verantwoordelijke job kan uitvoeren.

 

Is elm of veldiep ook een bachbloesem die kinderen kunnen gebruiken?
De bachbloesem elm of veldiep gaat kinderen helpen die de verantwoordelijkheden die ze krijgen, niet meer aankunnen. De verkregen verantwoordelijkheden zijn vaak niet relevant voor hun leeftijd! Elm is ook een goede bloesem om te nemen tijdens examen of proefwerkperioden.

 

Welke gebruikswijze is er bij het innemen van elm ?
De dosering is 2 tot 4 druppels in een glas niet bruisend water en dit minimaal 4 maal per dag. Vooral belangrijk zijn de innames die ‘s morgens en ‘savonds gebeuren.

 

Kunnen er schadelijke gevolgen zijn bij het gebruik van de bachbloesem elm ?
De bachbloesem elm of veldiep is niet gevaarlijk voor de gezondheid, net als alle andere bachbloesems. Je mag alles blijven verder eten en drinken, ook koffie, munt en alcohol mag je verder gebruiken.

Van baby tot hoogbejaard, iedereen mag elm of veldiep gebruiken. Zelfs dieren vinden er hun baat bij.

Een combinatie van elm met andere bachbloesems mag zeker en zal zijn werking zeker teniet doen. Alle bachbloesems werken immers allen op een verschillend niveau.