Top

Bachbloesem remedie Olive

  • Bachbloesem remedie Olive
0,00
per flesje van 50 ml.

Bachbloesem remedie Olive of Olijf: uitleg en toepassingen

 

De bachbloesem olive of olijf laadt je batterijen terug op als je volledig zonder energie zit.

Als je je geestelijk en/of lichamelijk uitgeput voelt, ben je niet meer in staat tot het leveren van welke inspanning dan ook. Zelfs het gewone dagelijkse leven is een zware taak, die bijna niet te volbrengen lijkt – laat staan dat er nog enige vreugde uit te rapen valt. Deze gevoelens van vermoeidheid kunnen voortkomen uit een periode van spanningen, intensief werken of studeren of ook een langdurige ziekte. Ook bij een lange herstelperiode kan olive of olijf soelaas bieden. Denk bijvoorbeeld ook aan vermoeidheid ten gevolge van de verbouwing van een huis of na een langdurige familiale crisis, of een veel te lange periode van regelmatig lang overwerken.

 

Aan het eind van je reserves? Probeer olijf!

Als alle kracht en energie verdwenen lijkt, als zelfs je reserves zijn uitgeput en je tot tranen toe uitgeput kan zijn, is olijf een ideale methode. Je bent zo snel moe en het leven heeft geen enkele kleur meer. Je vindt geen plezier meer in je werk, maar ook niet in de dingen die je vroeger zo graag deed. Je hebt het gevoel dat je heel veel slaap nodig hebt, doordat je lichaam in slechte conditie is ten gevolgde van oververmoeidheid. Je voelt je te moe om te slapen en ook te moe om wakker te blijven. Dingen die je vaak hoort zijn zinnen zoals “ik ben zo uitgeput dat ik wel kan janken”, “ik ben helemaal op”, “ik kan echt niet meer” en “ik word al moe als ik er aan denk”.

 

Olive: teken van nieuwe kracht

Net zoals de duif een olijftakje meebracht naar Noach als symbool van het nieuwe, ontluikende leven, om aan te tonen dat de zondvloed voorbij was en dat de rust en vrede op aarde zou worden hersteld, zo zoal ook de olijf jouw leven nieuwe kracht inblazen. Je krachten, vitaliteit en interesse in het leven worden herstelt. Mensen die zich in een positieve olive-toestand bevinden luisteren naar hun lichaam en schenken aandacht aan hun lichaam en wat het van hen verlangt. Ze kunnen hun gemoedsrust bewaren, ook op de momenten dat de omstandigheden hen dwingen om het rustiger aan te doen. Door de hulp van de bachbloesem olijf leg je ook reserve energiebronnen aan. Het zorgt voor een betere energiebalans, je leert te luisteren naar je lichaam doordat je de kleine waarschuwingssignalen zal gaan begrijpen en je leert je soepel aan te passen aan de eisen die gesteld worden met de beschikbare energie.