Top

Bachbloesem remedie Pine

  • Bachbloesem remedie Pine
0,00
per flesje van 50 ml.

Bachbloesem remedie Pine of Grove Den: uitleg en toepassingen

 

De bachbloesem pine of grove den gaat je helpen je schuldgevoel kwijt te geraken, je gaat jezelf respecteren zoals je bent en je geen zelfverwijten meer maken.

Wie is gebaat bij het nemen van de bachbloesem Pine of Grove Den?
Je zit continue vol zelfkritiek. Wanneer je iets prima gedaan hebt, dan zal het nog niet goed genoeg zijn, je bent nooit tevreden over je resultaten en inspanningen! Je lijdt hieronder en je geeft je van alles de schuld, ook al is deze fout te wijten aan anderen.

Maakt iemand anders een fout, dan zal je je medeverantwoordelijk voelen en de schuld op jezelf nemen. Levensvreugde staat niet echt in je “woordenboek”. Onophoudelijk zit je jezelf te verontschuldigen, zelfs voor zaken waar jij niets mee te maken hebt.

Je doet uitspraken als: “ja, ik weet dat het mijn schuld is!”. Je hebt altijd het gevoel de “zondebok” te zijn.

 

Welke uitwerking heeft pine of grove den ?
De bachbloesem Pine of Grove Den gaat je helpen “loskomen” van je schuldgevoelens. Je gaat weer blij en ongeremd kunnen genieten. Je gaat terug in staat zijn om “levensvreugde” te kennen.

Fouten en vergissingen die je hebt gemaakt, zie je zelf in maar je gaat ze ook accepteren zonder je schuldig te voelen of je verwijten te maken. Je negatieve oordelen gaan verdwijnen als sneeuw voor de zon! Je kan nu vergeten en vergeven.

 

Kan de bachbloesem pine of grove den ook een hulp zijn voor kinderen?
Kinderen met schuldgevoelens zijn zeer vaak de zondebok van de klas, ze ondergaan zonder enig protest straffen voor dingen die ze niet hebben gedaan.

Het komt nochtans niet vaak voor dat kinderen deze bachbloesem moeten nemen, meestal in gevallen waar kinderen zijn mishandeld of heel lang in een nare situatie hebben gezeten.

 

Hoe gebruik je de bloesem pine of grove den?
De dosering van deze bachbloesem is 2 tot 4 druppels in een glas niet bruisend water en dit minimum 4 maal per dag. De belangrijkste innames zijn ‘s morgens en ‘s avonds.

 

Ondervind men nadelige gevolgen bij het gebruik van pine of grove den?
De bachbloesem pine of grove den is volledig onschadelijk, zoals alles bachbloesems. Je mag gerust alles blijven eten en drinken, dit heeft geen enkele invloed op de werking.

Een combinatie van pine of grove den met andere bachbloesems mag zeker, het heeft geen enkel effect op het resultaat. De bachbloesems werken immers allen op een verschillend niveau.

Alle generaties van heel klein tot hoogbejaard kunnen deze bachbloesem nemen zonder enig risico.