Top

Bachbloesem remedie Rescue

0,00
per flesje van 50 ml.

Bachbloesem remedie Rescue 

Waaruit bestaat de rescue remedy of eerste hulp remedie?

Deze bachbloesem bestaat uit 5 verschillende bachbloesems:

  • Star of Bethlehem of vogelmelk : tegen de shock en verdoving
  • Rock rose of zonneroosje : tegen doodsangst en paniek
  • Impatiens of reuzenbalsemien : tegen geestelijke spanning en stress
  • Cherry plum of kerspruim : tegen angst om je (zelf)beheersing te verliezen
  • Clematis of bosrank : tegen de neiging tot uittreding of bewustzijnsverlies

Wie gebruikt het best de bachbloesem rescue remedy of eerste hulp remedie?

Wanneer er een moeilijke situatie staat te wachten bv. operatie, slecht nieuws, sterfgeval, etc. Je hebt een ongeval gezien of zelf meegemaakt, je moet tijdelijk onder grote spanning werken of leven, je hebt juist een vervelend bericht gekregen waarvan je helemaal onderste boven bent. Ook als preventie kan je de rescue remedy of eerste hulp remedie gebruiken zoals bv. bij examens, sollicitatiegesprek, een toespraak, etc.

Welke uitwerking heeft rescue remedy?

Bij het nemen van de bachbloesem rescue remedy of eerste hulp remedie zal je angst en nervositeit verminderen. Het verlicht de shock die je hebt gekregen zodat je sneller je evenwicht terug krijgt. Rescue remedy kan ook uitwendig worden gebruikt in omslagen of kompressen. De bachbloesem bestaat ook in zalf die kan gebruikt worden bij huiduitslag, wonden, verstuikingen, etc.

Wat is de dosering van de bachbloesem Rescue Remedy of eerste hulp remedie?

Heel belangrijk is dat de toediening zo snel mogelijk aanvangt en indien nodig enige tijd wordt volgehouden. Bij ernstige gebeurtenissen is het zinvol om getuigen en begeleiders ook de bachbloesems te laten gebruiken voor zichzelf, als ondersteuning. De dosering van deze bachbloesem is 4 druppels in een glas niet bruisend water en deze in kleine slokjes opdrinken. Is er geen water bij de hand, dan mag je deze 4 druppels rechtstreeks op de tong druppelen. Is het zo erg dat de druppels niet kunnen worden ingenomen, dan kan je er de lippen mee bevochtigen of ze aanbrengen op de slapen, polsen en achter de oren.

Wat is de rescue zalf?

Deze zalf bevat de 5 samengestelde bloesems uit de Bach rescue remedy maar met toevoeging van de bloesem crab Apple, die een reinigende en zuiverde werking geeft. Ze is speciaal ontwikkeld om te gebruiken bij alle letsels van de huid, kneuzingen, jeuk, insectenbeten, brandwonden, abcessen.