Top

Bachbloesem remedie Star of Bethlehem

  • Bachbloesem remedie Star of Bethlehem
0,00
per flesje van 50 ml.

Bachbloesem remedie Star of Bethlehem of vogelmelk: uitleg en toepassingen

 

De bachbloesem star of bethlehem of vogelmelk helpt je bij het verwerken van enorm verdriet of een teleurstelling. Je verdoving lost op en je gaat terug helder kunnen nadenken. De bloesem helpt bij de verwerking en het herstel.

Voor wie kan het nodig zijn om star of bethlehem of vogelmelk te gebruiken?
Je moet een serieuze shock verwerken, je voelt je knock-out geslagen, sprakeloos, verdoofd! Je verdriet zit enorm diep en je bent niet in staat om het te verwerken.

De dood van een geliefde, een ongeluk of schrik, een traumatische gebeurtenis, dingen die in het verkeerde keelgat zijn geschoten of die je niet kunt slikken, het zijn een paar voorbeelden die je serieus kunnen verlammen!

Je kan ook met stomheid geslagen zijn door het ongegeneerde gedrag van anderen, je niet opgewassen voelen in situaties die inspanningen vergen. Je hebt voortdurend spanning in je halsgebied, slikklachten, een dof gevoel, je loopt soms ook slingerend.

Je spreekt met een zachte stem die naar het einde van je gesprek nog zachter en praktisch niet hoorbaar meer wordt. Soms gaat het zo ver dat er over hysterische symptomen wordt gesproken : niet meer kunnen lopen, zien of horen.

Je hebt moeite met het verwerken van slechte ervaringen, je bent ontroostbaar !

 

Hoe kan de bachbloesem star of bethlehem of vogelmelk je helpen?
De bachbloesem gaat als een balsem werken op je ziel en als geestelijke pijnstiller. Je vitaliteit zal toenemen en je gedachten worden weer helder. Die “verdoving” lost op.

Star of bethlehem kan ook hulp bieden bij het verwerken van een geboorteshock (zowel voor moeder als kind na de geboorte), bij schokkende dromen en als ondersteuning bij ontgifting.

Ook de vertraagde gevolgen die pas jaren later naar boven komen in de vorm van fysieke klachten, kunnen door deze bachbloesem verholpen worden.

 

Kunnen kinderen ook geholpen worden door star of bethlehem of vogelmelk?
Voor baby’tjes die zeer schrikachtig zijn voor harde geluiden,etc. is het goed om wat druppels in hun badwater te doen. Ook verdrietige kinderen kunnen zeer kortstondig deze bachbloesem nemen, hij is per slot van rekening een “troostende bachbloesem.”

 

Wat met de bachbloesem star of bethlehem of vogelmelk en de bevalling?
Vrouwen die moeten bevallen en paniekerig raken en niet meer mee willen werken, krijgen ook wel eens een paar druppels van deze bachbloesem waardoor ze de arbeid daarna terug kunnen hervatten.

Als de baby dan geboren is, kan men ook bij hem/haar een paar keer een druppel op polsjes of lipjes doen, zeker als ze erg geleden hebben onder de bevalling en onrustig reageren.

Deze bachbloesem is een wonder troostmiddeltje.