Top

Bachbloesem remedie Sweet Chestnut

  • Bachbloesem remedie Sweet Chestnut
0,00
per flesje van 50 ml.

Bachbloesem remedie Sweet Chestnut of Tamme Kastanje: uitleg en toepassingen

 

De bachbloesem sweet chestnut of tamme kastanje helpt je als je met je rug tegen de muur staat, totaal wanhopig bent en geen uitweg meer ziet.


Wie is er gebaat bij het nemen van de bachbloesem Sweet Chestnutt of Wilde Kastanje?
Je bent leeg van binnen, hulpeloos en je weet niet meer hoe het verder moet, je staat letterlijk met je rug tegen de muur.

Je wil niet dat iemand dit opmerkt en je gaat je wanhoop voor iedereen in je omgeving verbergen, je wil er met niemand over praten.

Het gevoel hebben dat je tot het uiterste bent gegaan met incasseren, dat een zenuwinzinking niet ver meer af is. Zelfmoordneigingen zijn je echter gelukkig vreemd maar je voelt je wel enorm verlaten door iedereen.

Een sterfgeval dat je enorm heeft aangegrepen of jarenlange moeilijkheden die je moedig hebt gedragen, kunnen soms aan de oorzaak liggen van dit gevoel. Je hebt innerlijke pijn!

 

Wat bereik je met het gebruiken van de bachbloesem sweet chestnut?
Sweet chestnut geeft je steun en troost en je gaat jezelf opnieuw vinden. Je leeg zijn verdwijnt.

Je zal je openstellen voor anderen en met hen ook je leed delen. Je voelt je echt herrezen!

Je bent bevrijdt van je wanhoop en neerslachtigheid en hoewel de omstandigheden misschien niet zijn veranderd zal je deze nu tegemoet gaan met optimisme en gemoedsrust.

 

Helpt sweet chestnut ook bij kinderen?
Kinderen die zich in de steek gelaten voelen, die het niet meer zien zitten door bv. de scheiding van hun ouders, kunnen hun toevlucht nemen bij het gebruik tamme kastanje. Er zijn gelukkig weinig kinderen die deze bachbloesem langdurig nodig hebben.

 

Wat is de dosering bij het gebruik van de bachbloesem sweet chestnut of tamme kastanje?
Het gebruik van de bachbloesem is 2 tot 4 druppels in een glas niet bruisend water en dit minimaal 4 keer per dag. Belangrijk om weten is dat de innames die ‘s morgens en ‘s avonds gebeuren, de belangrijkste zijn.

 

Zijn er nadelige gevolgen bij het nemen van sweet chestnut ?
De bachbloesem is zonder enig gevaar in te nemen, net zoals alle andere bachbloesems. Er zijn geen beperkingen op wat je mag eten en drinken en ook koffie, munt en alcohol mag je gerust verder innemen, dit zal de werking niet beïnvloeden.

Sweet chestnut of Tamme Kastanje mag je combineren met andere bachbloesems, dit heeft geen enkel effect op de werking. De bachbloesems werken immers elk op een verschillend niveau.

Iedereen, van piepjong tot hoogbejaard, mag deze bachbloesem nemen en zelfs dieren kunnen er mee geholpen worden.