Top

Bachbloesem remedie Vervain

  • Bachbloesem remedie Vervain
0,00
per flesje van 50 ml.

Bachbloesem remedie Vervain of Ijzerhard: uitleg en toepassingen

 

De bachbloesem vervain of ijzerhard gaat je helpen om je enthousiasme binnen de perken te houden en open te staan voor andermans mening en standpunt.

Wie kan geholpen worden door vervain of ijzerhard?
Je bent overijverig en overenthousiast voor een bepaald idee en dat wil je met iedereen delen? Je probeert iedereen te overtuigen van je project, je bent echt vastberaden. Anderen gaan zich afwenden van jou omdat je zoveel druk op hen zet. Je zet je meer dan 100% voor iets in.

Zelf ben je een nerveus, prikkelbaar type. Je wordt nijdig en lastig als iets niet loopt zoals je het wilt of had voorgesteld. Ontspannen en vrije tijd zijn woorden die niet in je woordenboek zijn opgenomen!

Je hebt last van gespannen spieren, pijn achter de ogen en voortdurende hoofdpijn, ‘s nachts slaap je ook maar enkele uren. Ben je ziek dan blijf jij verder doorgaan zelfs wanneer anderen hun plichten reeds verzaakt zouden hebben. Je bent eigenzinnig en je hebt sterke overtuigingen!


Wat doet de bachbloesem vervain met je?
Je gaat anderen opnieuw hun mening en keuzevrijheid gunnen. Je gaat geen roofbouw meer plegen op je lichaam. Je kent opnieuw innerlijke rust. Je tolereert opnieuw van anderen. De noodzaak om je mening op te dringen is volledig verdwenen.


Is vervain of ijzerhard ook een hulpmiddel voor kinderen?
Een overactief kind, dat niet wil gaan slapen en altijd met iets bezig is en nergens tijd voor heeft, kan uiteindelijk problemen krijgen in de aard van koortsdromen, slapeloosheid, nerveuse spanningen die als griep of verkoudheid naar buiten komen. Vervain geef je dan best voor het slapen gaan waardoor de spanningen wat gaan afnemen en het inslapen makkelijker gaat. Soms kan het al nodig zijn om na het avondeten alvast een druppeltje te geven.


Hoe neem je de bachbloesem vervain in?
De dosering bestaat uit 2 tot 4 druppels in een glas niet bruisend water. Dit doe je minimaal 4 keer per dag. De belangrijkste innames zijn ‘s morgens en ‘s avonds.


Kan je schadelijke gevolgen ondervinden bij het gebruik van Vervain?
De bachbloesem vervain of ijzerhard is niet schadelijk voor de gezondheid, evenals de andere bloesems. Je mag alles blijven eten en drinken, ook koffie, munt en alcohol mag je verder gebruiken.