Top

Bachbloesem remedie Vine

  • Bachbloesem remedie Vine
0,00
per flesje van 50 ml.

Bachbloesem remedie Vine of Wijnstok: uitleg en toepassingen

 

De bachbloesem vine of wijnstok gaat je leren samenwerken en te delegeren zonder dominant te zijn. Je wordt begripvol en respecteert iedereen.

Voor wie kan bachbloesem vine of wijnstok van toepassing zijn?
Je hebt een sterke ik-kracht, eerzuchtig, zeer zelfzeker en ook heel bekwaam. Je hebt leidinggevende capaciteiten maar de leiding die je geeft is militaristisch en hard naar je collega’s toe!
Medelijden ken je niet, je legt als een echte tiran je wil op en je eist een onvoorwaardelijke gehoorzaamheid.
Naar hogere in rang ben je als het ware een vleier maar naar minderen toe gedraag je je erg tiranniek.
Je gaat over lijken als het moet! Mensen die je machtspelletjes niet willen meespelen, ga je negeren.

Je hebt last van innerlijke spanning, lichamelijke pijn en stijve gewrichten. Je bent agressief en trots, je honger naar macht wordt alsmaar groter.
Je bent nochtans een zeer bekwaam iemand die vol zelfvertrouwen zal slagen in een project. Je gaat anderen echt je wil opleggen omdat je ervan overtuigd bent dat het project op deze manier voor 100% zal slagen.
Ben je ziek, dan zal je je verzorger nog aanwijzingen geven hoe ze het moeten doen. Je bent nochtans een persoon die in noodgevallen van grote waarde is!

Welke uitwerking heeft de bachbloesem vine?
Deze bloesem leert je samen te werken en te delegeren zonder een tiran te zijn. Je ontwikkelt een natuurlijk gezag zonder heerszucht. Je gaat nu de mening van anderen respecteren en ook het individu zelf! Je gaat vastberaden blijven maar zonder dominant te zijn.

Kan vine of wijnstok ook een hulp zijn voor kinderen?
Een kind dat altijd de leider is van het groepje waar het mee speelt, die manipuleert en tiraniseert en tot het uiterste wil gaan om bij de volwassenen in een goed daglicht te staan, kan geholpen worden door het gebruik van vine. Dit gedrag kost hen zoveel energie dat ze ervan ziek worden (regelmatig verkoudheden,etc.) De bachbloesem vine zal bij de kleine dictatortjes heel snel de negatieve spanning wegnemen.

Hoe gebruik je vine?
De bachbloesem wordt puur ingenomen. In een glas niet bruisend water doe je 2 tot 4 druppels Vine of Wijnstok welke je dan even laat ronddraaien in je mond alvorens in te slikken. Dit doe je zeker minimaal 4 keer per dag.

Zijn er schadelijke gevolgen aan het gebruik van vine?
Deze bachbloesem vine of wijnstok is helemaal niet schadelijk voor de gezondheid, net als alle andere bachbloesems. Je mag zonder probleem koffie, munt en alcohol verder blijven gebruiken en alles verder blijven eten en drinken.
Van klein tot hoogbejaard, iedereen, kan de bachbloesem nemen, zelfs dieren kunnen er mee geholpen worden.