Top

Bachbloesem remedie Walnut

  • Bachbloesem remedie Walnut
0,00
per flesje van 50 ml.

Bachbloesem remedie Walnut of Walnoot: uitleg en toepassingen

 

De bachbloesem walnut of walnoot leert je je eigen gevoel te volgen en te weerstaan aan de druk van anderen.

Wie is er gebaat bij het nemen van de bachbloesem Walnut of Walnoot?
De bachbloesem walnut of walnoot is geschikt voor mensen die uitermate beïnvloedbaar zijn door sterke invloeden van anderen en moeite hebben met de overgang naar nieuwe situaties. Iemand die een tekort heeft aan walnut energie wordt vooral gekenmerkt door het hebben van moeite om die laatste, belangrijke stap in het veranderingsproces te zetten. Het lijkt altijd wel alsof er iets is waardoor eerdere beslissingen toch belangrijker gaan lijken/zijn. Het is de geknipte methode voor die momenten in je leven waarop je een grote verandering beleefd: denk maar aan een zwangerschap, de pubertijd, een echtscheiding, de menopauze, het veranderen van werk, etc.

 

Walnoot: de hulp bij een moeilijke beslissing
Als je een belangrijke beslissing wilt of moet nemen in je leven en helemaal opnieuw wilt beginnen, maar het lijkt wel alsof je nog met een paar “draden” vast zit aan oude relaties, tradities, gevoelens en beslissingen kan de walnoot uitkomst voor je bieden. Als je niet genoeg moed verzamelt krijgt om die beslissing daadwerkelijk te nemen, met als gevolg dat je last krijgt van stress en onzekerheid – terwijl je normaal gesproken misschien heel goed weet wat je wilt? Ook als je je maar moeilijk kan onttrekken aan denkbeelden van anderen, die je inspireren, op het moment dat je die belangrijk beslissing dient te nemen is de walnut een interessante remedie voor je.

 

De walnut methode: je steun en toeverlaat
De bachbloesem walnut geeft je steun bij al je voornemens en helpt je om trouw te blijven aan jezelf en aan je eigen beslissingen, verlangens en keuzes. Je zal opnieuw onverstoorbaar op je doel afgaan, zonder je druk te maken over de mening van anderen of zonder je door die anderen te laten beïnvloeden. Het is wat jij zélf nu wilt, denkt, voelt wat belangrijk is. Je kan je onbevangen en zonder enige vorm van angst openzetten voor je nieuwe ik in je nieuwe leven. Het is een ideale remedie voor mensen met vastomlijnde ambities die graag vooruit komen in het leven, maar toch op een bepaalde manier worden tegengehouden: door zichzelf, door de beïnvloeding van iemand met een sterke persoonlijkheid, door banden met het verleden, etc.

 

Door het gebruik van walnut vind je opnieuw de kracht om vooruit te komen. Je kan weer je eigen, zelfgekozen levenspad bewandelen zonder ook maar door één beperking uit het verleden te worden tegengehouden. Je voelt je opnieuw standvastig, zelfverzekerd en je laat je niet meer zozeer leiden door de invloed van anderen.