Top

Bachbloesem remedie Willow

  • Bachbloesem remedie Willow
0,00
per flesje van 50 ml.

Bachbloesem remedie Willow Wilg:

uitleg en toepassingen

 

De bachbloesem willow of wilg gaat je opnieuw rust geven en je laten inzien dat je zelf verantwoordelijk bent voor je lot en niet iemand anders.

 

Voor wie kan de bachbloesem willow of wilg heilzaam zijn?
Je hebt al ontzettend veel tegenslagen moeten verwerken in je leven en je voelt je hierdoor verbitterd, woedend eigenlijk. “Waaraan heb ik dit weer verdiend?”, is een vraag die voortdurend door je hoofd spookt.

Je geeft anderen de schuld van al de ellende die je overkomt, je vindt het niet meer dan normaal dat anderen je helpen ook al heeft dit meestal een omgekeerd effect en gaan de anderen zich van jou afwenden. Je loopt ook voortdurend te mopperen in jezelf, andere personen dingen kwalijk te nemen, je bent geïrriteerd en chagrijnig.Als je ziek bent, ben je een lastige patiënt en ga je met tegenzin toegeven dat het beter gaat.Je voelt je echt tekort gedaan in het leven!

 

Welk effect geeft de bachbloesem willow of wilg?
Willow laat je opnieuw bewust worden dat jij alleen je lot bepaalt en dat je het zelf in handen hebt, dat anderen niet altijd de schuldige zijn van jouw ellende. Je leert opnieuw positief denken. Je gaat rust, vertrouwen en optimisme uitstralen. Je verandert van het “slachtoffer” tot een positief opbouwend mens.

Je kan opnieuw vergeven en vergeten en ook genieten van het leven hoort er weer bij. Je gaat opnieuw vrienden aantrekken in plaats van afstoten.

 

Is willow of wilg er ook voor kinderen?
De bachbloesem Willow of Wilg moet gelukkig niet veel aan kinderen worden gegeven. Kinderen die gestraft worden en steevast vinden dat zij dit niet hebben verdiend en dit telkens opnieuw zeggen, kunnen best de bachbloesem nemen.

 

Hoe gebruik je willow ?
De bachbloesem wordt puur ingenomen. Je doet 2 tot 4 druppels in een glas niet bruisend water en draait dit even rond in je mond alvorens in te slikken. Dit doe je minimaal 4 keer per dag.

De belangrijkste innames zijn ‘s morgens en ‘s’avonds.

 

Zijn er nadelige gevolgen aan het nemen van willow of wilg?
De bachbloesem willow of wilg mag, zoals alle bachbloesems, genomen worden zonder enig gevaar voor je gezondheid. Je mag alles verder eten en drinken en ook koffie, munt en alcohol mag je verder blijven gebruiken. Iedereen, van heel jong tot stokoud, mag deze bachbloesem nemen.