Top

Celzout 26 mineraal Selenium

  • Celzout 26 mineraal Selenium
12,00
per potje van 100 gram (400 tabletjes)

Celzout 26 mineraal Selenium

Gelieve deze informatie te lezen als ondersteuning voor deze fysieke klachten en niet als geneesmiddel.


Selenium
Eigenschappen: ontlasting van zware metalen, vrije radicalenvanger, zenuwen, zwakte. Antioxidant. Voor de afbouw en uitscheiding van schadelijke gifstoffen en zware metalen, als onder andere cadmium (vooral bij rokers); vergiftiging veroorzaakt door micro-organismen of radioactieve straling. Als middel voor amalgaam vullingen, speciaal wanneer hete en zure voeding en kauwgum wordt gebruikt, waardoor veel kwikzilver uit de vullingen vrij komt. De Selenium werkt als schildklierregelaar en kan dan samen met Natrium sulfuricum gegeven worden voor de antioxidatieve werking op de lever- en celstofwisseling.

Toepassing: bij depressies. Bij steeds terugkerende, langdurige infecties. Bij herpes, macula-degeneratie (gele vlek). Voor leveront-gifting, kankerpreventie, regulatie van de schildklier. Bij gevoeligheid voor herpes.

Opmerking: in het lichaam is selenium belangrijk als groeifactor voor bijna alle cellen en als bescherming tegen oxidatie van de rode bloedlichaampjes, de immuuncellen, de leverstofwisseling en de stofwisseling van de ooglens. Beschermt de cel, verbetert de opname en het transport van vitamines.