Top

Puro Orthomoleculaire Voedingssupplementen

De Filosofie van Puro
 
Deze supplementen zijn orthomoleculaire voedingssupplementen die uitgaan van optimale aanvulling van bepaalde voedingsstoffen, zoals vitaminen, mineralen, aminozuren, essentiële vetzuren en andere nutriënten die van nature ook in voeding of in het lichaam aanwezig zijn. Bij orthomoleculaire voedingssupplementen is de verdeling tussen de ingrediënten dusdanig dat de nutriënten bijdragen aan het behoud van een goede algemene gezondheid.
 
In Nederland het enige vitaminemerk dat puur gecapsuleerd is
Dat wil zeggen: zij gebruiken alleen de werkstoffen, in een vegetarische capsule, en geen vulstoffen. De enige vulstof die zij gebruiken, als het volume van de werkstoffen te weinig is voor de capsule, is alfalfa. Al de door hun gebruikte kruiden zijn van biologische oorsprong en moeten aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Alle recepturen worden samen gesteld met medewerking van de ‘Academie van Biologische Geneeskunde’. Alle door hun gebruikte grondstoffen hebben een wetenschappelijke onderbouwing en daardoor een bewezen werking.
 
De kwaliteit van alle gebruikte grondstoffen passen daarmee uitstekend in uw streven op een optimale, gezonde leefstijl. 

Wil je graag mijn advies. Schroom dan niet om mij een bericht (bij voorkeur via Whatsapp) te sturen.

Vriendelijke groet,
Thamar Blok
Tel: 06-24471863
info@thamarconsult.nl