Top

Edelstenen advies

  • Edelstenen advies
20,00

Edelstenen advies

Edelstenen zijn al vele duizenden, soms zelfs miljoenen jaren oud. Ze ontstaan o.a. door vulkaanuitbarstingen, door wind en water en in gebergtes door hitte en druk. Edelstenen zijn opgebouwd uit mineralen. Dit zijn dezelfde mineralen als waaruit ons lichaam is opgebouwd. Van mineralen is bekend dat ze een bepaalde constante energiefrequentie uitzenden. Deze frequentie van de mineralen in de steen komt dus ook overeen met de frequentie van de mineralen in ons lichaam.

De werking van de stenen is gebaseerd op de natuurwet dat energie in evenwicht wilt zijn. Door de energie van de steen wordt de frequentie van het orgaan/stelsel in ons lichaam verhoogd zodat het weer goed en dus gezond kan gaan functioneren. Andere stenen nemen juist energie op uit je lichaam en zuiveren zo je systeem. Zo ontstaat er een constante uitwisseling van energie.

Elke edelsteen heeft zijn eigen specifieke trilling, kleur en grondstof die belangrijk zijn bij het afgeven aan het energiesysteem.

Ieder persoon heeft ook zijn eigen specifieke trilling. Daarbij ervaart/beleeft ieder persoon iedere situatie anders. Het resultaat van de werking van een bepaalde edelsteen is dan ook verschillend per persoon.

Tijdens het advies stem ik mij af op jouw energie. Vanuit die energietrilling kan ik m.b.v. Kinesiologie testen welke edelsteen bij jou past en wat deze jou geeft en waar je hem moet leggen of dragen.

Als je een persoonlijk advies/consult wil dan kun je hiervoor bij mij in de praktijk op afspraak langskomen. Neem s.v.p. contact met mij op om een datum en tijd af te stemmen.

De stenen zijn uiteraard tegen kostprijs.

Het doel van het advies is om te kijken waar je tegenaan loopt of hulp bij nodig hebt etc..

De adviezen zijn bedoeld om mensen verder te kunnen helpen.

Vriendelijke groet,
Thamar Blok
06-24471863