Top

Energetische Bescherming d.m.v. Beschermbuisje

  • Energetische Bescherming d.m.v. Beschermbuisje
20,00
per buisje

Energetische Bescherming d.m.v. Beschermbuisje

Wat is dit:
Dit buisje draag je bij je in jouw broekzak of BH waardoor jij je sterker zal voelen en minder snel vermoeid zal raken. Je blijft hierdoor meer in jouw eigen kracht en energie. Dit buisje beschermt ook tegen stralingen van bijv. mobiele telefoons, p.c. etc..

Inhoud:
Het buisje bevat veel verschillende korrels die allemaal een eigen unieke trilling in zich dragen.

Hoe werkt het:
Doordat je dit buisje bij je draagt ga je resoneren op de gezonde trillingen die in de korrels zitten. Dit maakt dat je beter in jouw eigen kracht kan blijven.

In het dagelijkse leven komen we veel in contact met verstorende trillingen en/of negatieve energie van mensen of apparaten. We resoneren soms onbewust te veel mee op deze negatieve energie/trilling en dat kan ons erg moe maken of we raken daardoor in een andere stemming.

Dit buisje helpt jou af te schermen tegen de negatieve invloeden van buitenaf door de gezonde trillingen/energie van de korrels in dit beschermbuisje. 

Praktisch:
Er is geen houdbaarheidsdatum. Dit buisje blijft krachtig. Het enige wat er kan gebeuren is dat je het beschermbuisje kwijtraakt, dat het kapot valt of dat het in de wasmachine komt. Dan werkt het natuurlijk niet meer.

Prijs:
Voor 1 beschermbuisje betaal je € 25. 

Dit is een eigen product van Thamar Consult https://www.thamarconsult.nl
Op deze website staan verschillende client ervaringen over de werking van dit beschermbuisje. 

Wil je graag mijn advies. Schroom dan niet om mij een Whatsapp bericht te sturen.

Vriendelijke groet,
Thamar Blok
Tel: 06-24471863
info@thamarconsult.nl