Top

Ortholon Orthomoleculaire Voedingssupplementen

Ortholon kwaliteit verzekerd


Ortholon maakt al meer dan 20 jaar kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen.


Met het zeer uitgebreide én betaalbare assortiment, zorgt Ortholon ervoor dat er voor iedereen een gepast supplement beschikbaar is zodat iedereen op zijn eigen specifieke manier aan zijn of haar gezondheid kan werken. Zowel voor de specialistische als voor de persoonlijke circadiaanse benadering. Want iedereen heeft wel eens een steuntje in de rug nodig als het om gezondheid gaat.

Een supplement die zo dicht mogelijk bij de natuur staat, staat daarmee ook het dichtst bij de mens. Een natuurlijk supplement zal namelijk het best door het lichaam worden herkend en zal ook op de beste manier in het lichaam zijn werk kunnen uitoefenen. Daarom is Ortholon altijd op zoek naar de meest natuurlijke grondstoffen.

Voedingssupplementen van Ortholon bevatten bijvoorbeeld voornamelijk vitamines in hun meest actieve vorm en mineralen in natuurlijke, organische verbindingen die makkelijk door het lichaam opgenomen kunnen worden. Precies zoals deze ook in de natuur voorkomen. Daarnaast gebruikt Ortholon liever geen onnatuurlijke stoffen zoals chemische hulpstoffen en allergenen.


Wil je graag mijn advies. Schroom dan niet om mij een bericht (bij voorkeur via Whatsapp) te sturen.

Vriendelijke groet,
Thamar Blok
Tel: 06-24471863
info@thamarconsult.nl